terug naar het overzicht
Eerste bericht blog honden vakanties
Tags: honden vakantie blog, vakantie honden
Dit is het eerste bericht op de nieuwe blog van honden vakanties. Hier plaatsen we berichten over nieuwe en leuke vakantiehuizen en campings waar honden zijn toegestaan, de leukste honden hotels, honden campings, ervaringen van gasten, tips over honden vakanties, regels in het buitenland ten aanzien van vervoer van honden, ervaringen van gasten die een leuke honden vakantie hebben gevierd en veel meer. En natuurlijk kunnen honden vrienden hier op reageren, zelf artikelen plaatsen die met honden vakanties, honden campings en hondvriendelijke vakanties en vakantielanden te maken hebben. Wij hopen dat deze blog van honden vakanties leidt tot veel vakantieplezier voor hond en baas!!

Oproep:
Wie weet er leuke particulieren honden vakantie adressen zoals honden vakantiehuizen, honden campings en andere leuke vakantieadressen voor baasjes en hun honden vrienden?  En wie wil zijn vakantie ervaringen delen???
Geplaatst door: Webmaster op dinsdag 27 november 2012
3 reacties, klik hier om te reageren
Leuke website, honden vakanties, wij hebben er al wat leuke honden vakantie adresjes afgehaald. Nog een tip, op de website vakantie met hond, www.vakantie-met-hond.be staan ook hele leuke honden vakantie huisjes, ook als je met 2,3 of meer honden op vakantie wilt.
Groet,
Jolanda.'
Geplaatst door: Jolanda de Roover op dinsdag 27 november 2012
leuke website. ik ben pas een blog begonnen over hondenvakanties. vakanties in het binnen en buitenland. met en zonder omheinde tuin. alleen hondvriendelijke vakanties. http://hondopvakantie.blogspot.nl
Geplaatst door: c engels op donderdag 21 maart 2013
Super leuke info! Wij zijn ook altijd op zoek naar leuke adressen. Ook ik heb er laatst een blog aan gewijd. Die deze link: http://www.doggie-style.nl/blogs/doggie-style-blog/op-vakantie-met-je-hond/
Geplaatst door: Loes Peters op dinsdag 11 februari 2014
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie