terug naar het overzicht
Vakantie met hond en paard
Tags: vakantie met paard en hond, vakantie met paarden, vakantiehuis met paardenstal
Wie in het bezit is van een of meer paarden en honden en met paard en hond op vakantie wil, zal al snel merken dat het niet eenvoudig is een vakantiehuis of  vakantie boerderij te vinden waar paarden en honden beiden welkom zijn. En eigenlijk is dat best logisch want om mensen, paarden en honden te kunnen onderbengen moet het vakantiehuis of boerderij over bepaalde voorzieningen beschikken, er moet voldoende ruimte zijn binnen en buiten de accommodatie en de omgeving moet paardvriendelijk en hondvriendelijk zijn.

Gelukkig biedt de website vakantie-met-paarden.nl  sinds kort perspectief. Want hier kunnen vakantiehuizen en boerderijen gehuurd worden waar mensen, paarden en honden welkom zijn. Deze paardvriendelijke vakantiehuizen in Nederland beschikken over een paardenstalling en meestal over een rijbak, paddock en ander paarden voorzieningen zoals een paarden douche. Omdat de eigenaren van deze paardvriendelijke vakantiehuizen in Nederland meestal ook zelf paarden en honden hebben, weten ze als geen ander welke eisen er gestel worden aan vakantie accommmodaties die geschikt zijn voor paard en hond.

U kunt op de website vakantie met paarden.nl zoeken op vakantiehuizen die geschikt zijn voor een vakantie met paarden en honden. Iindien u zelf een leuk vakantiehuis weet waar paarden en honden zijn toegestaan, houden we ons van harte aanbevolen.
Geplaatst door: Webmaster op vrijdag 27 september 2013
Geen reacties, klik hier om te reageren
Plaats een reactie
Naam (verplicht)
Email (verplicht, wordt nooit getoond)
Reactie