Camping met hond

Camping met hond

Wie op zoek gaat naar een camping met hond komt er al snel achter dat honderden campings in binnen- en buitenland zich presenteren als een hondvriendelijke camping waar het prima kamperen is voor baas en hond. Een geschikte camping met hond vinden is echter minder eenvoudig dan uit de advertenties van campings blijkt. Op deze website honden-vakanties vindt u gegarandeerd een camping met hond die past bij uw wensen, verlangens en budget. U vindt er mini campings, campings met honderden kampeerders in het hoogseizoen, gemengde campings, campings in de bergen, aan zee, op het platteland en nog veel meer.

Indien een camping met hond zichzelf als hondencamping presenteert, mag u er wel van uit gaat dat zo een camping bepaalde hondenfaciliteiten biedt. Zo hebben we een camping met hond met speciale buitenrennen en een grote en prachtige hondenspeelweide waar uw honden de tijd van hun leven hebben. We hebben echter ook een camping met hond in ons aanbod zitten, waarbij er een speciale hondenoppas service is zodat u met uw partner, gezin of vrienden er lekker op uit kunt en weet dat er goed op uw honden gepast wordt door mensen die van honden houden en er alles aan doen om het uw trouwe en lieve viervoeter naar de zin te maken. We hebben ook een camping met hond in ons aanbod waar kinderen tot 16 jaar niet worden toegelaten. Men vindt dat hun camping met hond niet geschikt is voor jonge kinderen omdat deze niet altijd weten hoe ze met de loslopende honden op de camping moeten omgaan en bang zijn dat een van de kinderen door een hond gebeten wordt.

Campinggasten die een camping met hond hebben bezocht, kunnen hun ervaringen vak kwijt in het gastenboek. Zo schrijven gasten in het gastenboek van de camping met hond La Soupeze in Frankrijk , we hadden voor een week geboekt maar hadden het zo naar onze zin dat we 3 weken gebleven zijn, de omgeving is prachtig, de weer was super en de camping helemaal top. Wees trots op jullie mooie plek, we komen zeker terug. Een andere gast schrijft, wat was er een gezellige hondensfeer en wat een riant terrein, we wensen jullie succes met jullie formule en komen zeker met onze honden nog eens snuffelen.

Wie een camping met hond zoekt en met een camper op vakantie wil, heeft ook ruime mogelijkheden. Op een aantal hondvriendelijke campings zijn bepaalde gedeeltes bedoeld voor campers. Er is zelfs een camping met hond waar je in een oude peren boomgaard kunt staan en dus midden in de natuur met je hond kunt verblijven en overnachten. Houd er wel rekening mee dat een camping met hond voor het meenemen van je honden een bepaalde toeslag vraagt die per camping heel verschillend kan zijn.

Bij een camping met hond mogen honden gratis mee, bij een andere moet je voor iedere hond betalen en kan het flink in de papieren lopen als je met zijn allen lekker wilt gaan kamperen. Als je een camping met hond zoekt met zwemwater en je gaat in het hoogseizoen met vakantie, zoek dan uit of het is toegestaan dat je hond in het hoogseizoen mag zwemmen . Een groot aantal hondvriendelijke campings met zwemwater staan namelijk niet toe dat er in het hoogseizoen door honden gezwommen wordt. Stel dat je een camping met hond boekt en je komt er later pas achter dat dit niet mag dan kom je van een koude kermis thuis. Met name in Tsjechië zijn een groot aantal campings te vinden waar honden in het hoogseizoen heerlijk kunnen zwemmen en spartelen.

Verder nog een waarschuwing als u een camping met hond in het buitenland zoekt. Bepaalde landen hebben zeer strenge regels als het om bepaalde rassen gaat, vooral "vechthonden". Informeer voordat u een camping met hond wilt boeken aan welke voorwaarden u moet voldoen om uw hond mee op vakantie te nemen. Dat voorkomt onnodige problemen en maakt uw vakantie leuker.