kamperen met hond

Kamperen met hond

Kamperen met hond is genieten in de vrije natuur, heerlijk de boel de boel laten en samen met uw hond een heerlijke tijd hebben. Maar waar vindt u de mooiste campings waar kamperen met hond is toegestaan en kamperen in de natuur een feest is? En als u wilt kamperen met hond, welke voorzieningen zijn er dan voor u en uw hond? Er zijn campings die echt hondvriendelijk zijn ingericht en waar hondenvrienden elkaar ontmoeten en er samen wat moois van maken. Zo zijn er campings met wandel losloopgebieden, zwemvijvers en worden er activiteiten georganiseerd voor baas en honden. Houdt u er rekening mee dat er per camping wel heel verschillende regels voor honden kunnen gelden. Indien u gaat kamperen met hond en u wilt bijvoorbeeld 5 honden meenemen dan zijn er veel minder campings die uw 5 honden toestaan dan als u een hond mee wilt nemen op uw kampeervakantie.

Houdt uw hond van zwemmen? Er zijn ook een aantal campings met hondenstranden. Zo kan uw viervoeter lekker zwemmen, graven en helemaal echt hond zijn. Als u aan het water wilt kamperen met uw hond, er zijn honden campings waar het mogelijk is een plekje te reserveren aan de rand van het water. Kamperen met hond met water en zand, bossen en losloopgebieden, op onze site vindt u het allemaal!

Indien u wilt gaan kamperen met hond dan vergt een en ander een aanzienlijke voorbereiding. Op de eerste plaats moet u een camping zien te vinden die kamperen met hond toestaat. Er zijn specifieke campings met honden te vinden maar er zijn ook campings waar alleen op een bepaald gedeelte van het terrein honden zijn toegestaan. Als u wilt gaan kamperen met uw hond moet u dus duidelijk aangeven dat er een of meer honden mee gaan. Als u wilt kamperen met uw hond heeft u ook te maken met de regels die gelden voor honden op vakantie in het buitenland. U heeft te maken met de invoerregels, registratieregels, chippen, verplichte inentingen, aanlijngeboden en nog veel meer.

Op deze website vindt u honderden adressen van campings waar honden zijn toegestaan in binnen- en buitenland. Op onze website vakantie-met-huisdieren.nl vindt u veel vakantietips en de regels die gelden per land. Op honden-vakanties.nl vindt u ook een aantal adressen waar u kampeerspullen voor u en uw hond kunt kopen. En tenslotte, als u gaat kamperen met uw hond, houdt u dan ook rekening met teken, mijten, insecten, vlooien en meer? Op deze website vindt u ook adressen van bedrijven waar u natuurvriendelijke middelen tegen teken, mijten, insecten, vlooien en meer kunt kopen. Kamperen met uw hond betekent ook dat u een kleine vakantiegerichte huisapotheek mee moet nemen. Wij wensen u een fijne kampeervakantie met uw hond toe. Heeft u een camping met hond bezocht en wilt u uw ervaringen op deze camping met honden met ons delen? Maak dan gebruik van het gastenboek. Andere mensen die met hun hond willen gaan kamperen, zullen u dankbaar zijn!