Adverteren

De website honden-vakanties.nl bestaat sinds 2001 en is zeer populair bij mensen die een vakantieaccommodatie zoeken waar honden zijn toegestaan. Honden-vakanties biedt niet alleen een actueel overzicht hondvriendelijke vakantiehuizen, campings, hotels en bed and breakfasts, maar biedt ook veel hondgerelateerde informatie en vakantietips. Honden-vakanties.nl wordt jaarlijks door tienduizenden mensen bezocht en is dan ook het platform voor uw hondvriendelijke vakantieaccommodatie.

Link plaatsen en tarieven

Het is mogelijk om uw hondvriendelijke accommodatie onder de aandacht te brengen op honden-vakanties.nl door middel van het (laten) plaatsen van een link naar uw website.
Via het contactformulier kunt u een verzoek indienen om een link van uw vakantieaccommodatie op te laten nemen op honden-vakanties.nl. Uw link wordt gratis doorgeplaatst op honden-campings.nl. U kunt hierbij aangeven in welke rubriek u de link geplaatst wil hebben. De redactie van honden-vakanties.nl behoudt zich het recht voor om linken niet te plaatsen of de link in een andere rubriek te plaatsen. Voorwaarde voor plaatsing is in ieder geval dat de vakantieaccommodatie hondvriendelijk is en honden dus zijn toegestaan! Deze informatie moet ook op de website van de adverteerder vermeld staan. Heeft u geen website dan geldt dit uiteraard niet. Honden-vakanties.nl kan zonder opgaaf van redenen een link weigeren of verwijderen, indien de website van de adverteerders daar aanleiding toe geeft of indien er een andere aanleiding is. In het geval een link verwijdert wordt, stort honden-vakanties.nl het advertentiegeld, wat nog niet verbruikt is, aan de adverteerder terug.

Advertentietarieven

Het plaatsen van een link in een gewone rubriek kost € 20,- per jaar. Het plaatsen van een link in de rubriek aanraders kost 50 euro per jaar ex BTW.
De periode van een jaar gaat in vanaf de datum dat de link door ons geplaatst is. Wilt u een tekstlink op een opvallende plaats laten plaatsen dan gelden daar speciale tarieven voor. U kunt hiervoor een offerte opvragen via het contactformulier.
Het plaatsen van een link in de rubrieken Herplaatsing, Opvang en Dierenwelzijn is gratis. De links moeten aan het onderwerp "hond" gerelateerd zijn, om in aanmerking te komen voor plaatsing. Ook hier kan de redactie echter zonder opgaaf van redenen besluiten om een link niet te plaatsen. Indien een link een commercieel karakter heeft, kan er voor het plaatsen van een link  alsnog het gebruikelijke tarief berekend worden.

Hoe werkt het?

Indien u een tekstlink wilt plaatsen dan geeft u dit op via het contactformulier. U krijgt van ons via de e mail bericht of uw aanvraag gehonoreerd kan worden. Indien uw link geplaatst kan worden, ontvangt u van ons per e mail een factuur. Na betaling wordt de link voor een jaar geplaatst. De plaatsing van de link wordt na afloop van ieder jaar niet automatisch verlengd. U krijgt ieder jaar opnieuw bericht en de plaatsing van de link wordt na betaling telkens met een jaar verlengd. Indien u besluit niet te betalen, wordt de plaatsing van de link niet gecontinueerd. Hierbij hebben wij het recht om eventueel jaarlijks de tarieven aan te passen.
Advertentietarieven Rubriek Aanraders
Indien u een advertentie wilt plaatsen in de opvallende Rubrieks Aanraders (vakantiehuisjes of campings) dan geldt er een tarief voor het plaatsen van een opvallende link van € 50,- per jaar exclusief BTW. Via het contactformulier kunt u opgeven dat u een link in de rubriek Aanraders wilt plaatsen.
U komt alleen in aanmerking voor een link in de rubriek aanraders als uw accommodatie echt hondvriendelijk is. Dit moet blijken uit de informatie op het contactformulier.

Extra advertentiemogelijkheden voor adverteren eigenaren hondvriendelijke accommodaties.

Adverteren op honden-vakanties.nl is aantrekkelijk en effectief. A Vakanties biedt u de mogelijkheid om uw hondvriendelijke accommodatie ( vakantiehuis, bungalow, chalet, vakantiepark, camping) onder de aandacht te brengen bij een nog grotere doelgroep. 
Voor een bedrag van €50 per jaar ( ex BTW) kunnen wij uw website en hondvriendelijke accommodatie uitgebreid vermelden op de volgende door ons beheerde honden vakantie websites en andere websites.  Deze honden vakantie websites zijn:

www.vakantie-honden.jouwpagina.nl

www.honden-toegestaan.jouwpagina.nl

www.honden-welkom.jouwpagina.nl

www.vakantiewoning.jouwpagina.beZeker indien u een hondvriendelijk vakantiehuis, bungalow, chalet, camping of vakantiepark exploiteert en er zijn meerdere honden toegestaan, wekom, is het zeer zinvol om op deze specifieke honden vakantie websites te adverteren! Door te adverteren op de websites honden vakanties.nl, vakantie-honden.jouwpagina.nl, honden-toegestaan.jouwpagina.nl en vakantiewoning.jouwpagina.be,  bereikt u meer dan 50.000 hondenbezitters die op zoek zijn naar een leuk adres om met hun honden of honden vakantie te vieren!

Kamperen met honden, honden campings, campings honden toegestaan.

Kamperen met honden is enorm in opkomst. Veel hondenliefhebbers gaan in verband met, onder andere de economische crisis, op zoek naar goedkopere mogelijkheden om met hun hond of honden op vakantie te gaan en besluiten om een kampeervakantie te gaan boeken met hond.

Website:  honden campings, beste website voor zoeken camping honden toegestaan!.

Mensen die vervolgens een honden camping gaan zoeken via internet, komen al snel uit op de website:
www.honden-campings.nl

De website honden campings (ook een website van A Vakanties) is de meest uitgebreide website voor het vinden van een camping in Europa waar honden toegestaan zijn. Op de website honden campings staan reguliere campings vermeld waar op een gedeelte van de camping honden zijn toegestaan maar ook echte honden campings die helemaal zijn ingericht op kamperen met honden en speciale faciliteiten hebben voor honden. Veel mensen die willen gaan kamperen met hun hond of honden, zoeken op de website honden campings naar een geschikte camping waar hun honden welkom zijn.

Adverteren op website honden-campings.nl

Indien u eigenaar van een honden camping bent of exploitant van een camping waar honden welkom zijn is het een "must"om op de website honden-campings.nl te gaan adverteren.  Voor 20 euro per jaar (ex BTW) hebt u al een vermelding op honden-campings.nl en voor 50 euro per jaar (ex BTW staat u in de rubriek "aanraders honden campings".
Ga naar de website honden campings voor meer informatie, de advertentiemogelijkheden en andere bijzonderheden over "kamperen met honden en adverteren".

Website:  www.honden-campings.nl