Reisverzekering

Reisverzekering honden vakanties

Zeker indien u met een of meerdere honden op vakantie gaat, is het verstandig een goede reisverzekering en annuleringsverzekering af te sluiten. Hierbij is het ook mogelijk dat uw hond voor medische kosten verzekerd wordt. Ook is het mogelijk dat u een dekking tegen ongevallen af sluit. Het is zelfs mogelijk om bij een Last Minute vakantie nog een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten, ook als u naar het buitenland gaat.

De website reisverzekering en annuleringsverzekering  is een informatieve website waar u alle soorten reis- en annuleringsverzekeringen kunt afsluiten. Een reisverzekering vergoedt schade, diefstal of verlies aan bagage, schade door een ongeval en veel meer. Een goede reisverzekering is noodzakelijk, bijvoorbeeld ook voor schade die uw hond kan veroorzaken aan bijvoorbeeld de vakantiewoning. U kunt de basisreisverzekering uitbreiden met allerlei extra’s zoals een vervoersdekking, een dekking tegen medische kosten, enzovoort. Onze reis- en annuleringsverzekeringen worden door ons ondergebracht bij de Europeesche, de oudste en bekendste reisverzekeraar van Nederland met uitstekende verzekeringen en een zeer goede dienstverlening zoals een alarmnummer dat 24 uur per dag te bereiken is. Bij de Europeesche is men flexibel en snel als het om het afhandelen van schades gaat. De Europeesche heeft uitstekende polissen gekoppeld aan zeer voordelige premies. Lees alles over onze kortlopende annuleringsverzekering.

Wilt u weten of een doorlopende reisverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering iets voor u is? Wilt u weten welke reis- of annuleringsverzekeringen er nog meer zijn? Wilt u weten welke aanvullingen er op de basisdekkingen mogelijk zijn? Wilt u weten wat de door u gewenste reis- of annuleringsverzekering kost en wat de voorwaarden zijn?

Ga voor uitgebreide en heldere informatie naar onze hierboven genoemde reisverzekering en annuleringsverzekering websites.

Gaat u met de auto of caravan op vakantie?

Verzeker u dan aanvullend met de vervoersdekking.

Doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering handig?

Een doorlopende reisverzekering of doorlopende annuleringsverzekering heeft het voordeel dat je het hele jaar verzekerd bent, ook bij Last Minutes. Wilt u weten wat een doorlopende reisverzekering of een doorlopende annuleringsverzekering kost? Maak een vrijblijvende premieberekening.

Indien u gemiddeld meer dan  20 dagen per jaar op vakantie gaat, is de kans zeer groot dat een doorlopende reisverzekerings of annuleringsverzekering voordeliger voor u is dan een eenmalige ( kortlopende ) reisverzekering.

Lees de informatie goed door voor u een reisverzekering of annuleringsverzekering af sluit.. Het afsluiten van een reisverzekering of annuleringsverzekering duurt vervolgens maar een paar minuten. U vindt er ook handige vakantietips!