maandag 28 maart 2016
goedkope hondenverzekering
Tags: hondenverzekering vergelijke, tinki
Hond verzekeren? Het wordt in Nederland steeds gebruikelijker om een hondenverzekering af te sluiten. Bij Tinki.nl kun je alle goedkope hondenverzekeringen vergelijken. Er zitten immers veel verschillen bij hondenverzekeringen. Denk hierbij aan de premies en voorwaarden van de hondenverzekeringen. Een goedkope hondenverzekering hoeft niet altijd slecht te zijn, dit geldt tevens voor dure hondenverzekeringen. Vind de hondenverzekering die het best past bij jouw hond.
Let tijdens het vergelijken van hondenverzekeringen goed op de variabele opties die de maandpremie van de verzekering bepalen. Schat goed in van welke opties je gebruik wilt maken.
Neem de tijd om een hondenverzekering te vergelijken!
Geplaatst door: Webmaster op 08:43
vrijdag 22 januari 2016
Goedkope vliegtickets
Tags: goedkope vliegticket, vakantie hond met vliegtuig
Ook met een hond is het vaak mogelijk een gunstig geprijsde vliegticket te boeken.
U vindt goedkope vliegtickers bijvoorbeeld op de website alle goedkope vliegtickets. Hier kunt u een goedkope vliegticket boeken naar nagenoeg alle bestemmingen op de wereld.
U kunt hier niet alleen een goedkope vliegticket boeken maar ook een hotel en/of huurauto reserveren. Via diverse zoekmachines van onder andere Tix.nl, WTC.nl en Vliegwinkel.nl heeft u uw goedkope vliegticket ( enkele reis of retour ) snel gevonden en geboekt. Informeer vooraf bij de luchtvaartmaatschappij op welke wijze uw hond in het vliegtuig vervoerd kan worden en wele voorwaarden en inentingen er verder zijn.
Geplaatst door: Webmaster op 08:18
Geen reacties, klik hier om te reageren
donderdag 7 januari 2016
vakantiehuis Drenthe omheinde tuin
Tags: tuin omheind, vakantie honden Drenthe, vakantiehuis 10 personen
"Ideaal vakantiehuis in Drenthe voor families met honden
Het huis  is geschikt voor 1 of 2 gezinnen met honden. Er zijn 4 slaapkamers, 10 bedden het huis beschikt over alles dat je van een vakantiehuis mag verwachten. De tuin is volledig omheind. Ideaal voor een vakantie met honden. Vanuit het vakantiehuis loop je zo het bos in, de heide op, waar je heerlijk met de hond kunt wandelen. Dit is op nog geen minuut lopen van het huis. Ook zijn er een aantal natuurplassen rond Gasselte gelegen waar je de honden kunt laten zwemmen. Kortom, een heerlijk 10 persoons vakantiehuis in Drenthe voor een goede prijs." Ideaal voor een vakantie met de hond in Drenthe.
Informatie en reserververen:  Oopshuus
Geplaatst door: Webmaster op 13:46
Geen reacties, klik hier om te reageren
zaterdag 2 januari 2016
Goed en goedkoop hondenvoer van Tinki
Tags: goed hondenvoer, goedkoop hondenvoer, hondenvoer, hondenvoer online, hondenvoer vergelijken
Hondenvoer vergelijken bij Tinki.nl
Als hondenliefhebber wil je natuurlijk het béste hondenvoer voor je hond. Tegenwoordig is er ontzettend veel keuze in hondenvoer, dit maakt het moeilijk om een juiste hondenvoer-keuze te maken. Ben je op zoek naar goed én goedkoop hondenvoer? Online hondenvoer vergelijken doe je bij Tinki.nl . Op basis van de resultaten kun je de beste hondenvoer-keuze maken voor je hond. Hondenvoer vergelijken en online bestellen zou immers veel makkelijker moeten zijn. Als het over hondenvoer gaat bestaat er veel verschil tussen prijs én kwaliteit. Tinki.nl is onafhankelijk, vergelijkt álle merken en streeft naar het béste voor je hond.
Geplaatst door: Webmaster op 07:45
woensdag 16 december 2015
voorjaarsvakantie 2016
Tags: honden toegestaan, last minute met hond, vakantieparken
De voorjaarsvakantie 2016 valt van 20 februari tot en met 6 maart. Indien u in deze periode een weekendje weg met de hond wilt, is het in de meeste gevallen het goedkoopst een last minute bungalow met hond te boeken. Op last minute vakantieparken met hond zijn meestal 1 a 2 honden toegestaan. Indien u een goedkoop weekendje met de hond weg wilt en niet meer dan 2 honden bezit, is zo een last minute aanbieding op een vakantiepark zeker de moeite waard. Zie de website vakantieparken voor een last minute bungalow op een vakantiepark met hond.
Geplaatst door: Webmaster op 08:13
dinsdag 8 december 2015
Vakantie ideeën voor vakantie met hond
Tags: Interhome, vakantie hond, vakantiehuis met de hond
Op vakantie met de hond in een Interhome
Het allerbeste voor uw huisdier, ook als u op vakantie gaat, dat willen we allemaal. Mooie wandeltochten samen met de hond maken op de mooiste locaties en alle ruimte hebben in de tuin bij uw eigen vakantiewoning. U hoeft elkaar niet te missen tijdens een van de mooiste periodes van het jaar en ook is het niet nodig een oppas te regelen. U gaat naar een vakantiehuis met de hond.
Vaak is het ook mogelijk meerdere honden mee te nemen naar uw vakantiewoning. Het voordeel hiervan is dat ze samen kunnen achterblijven in de vakantiewoning, als u bijvoorbeeld even lekker een middagje op stap wilt gaan. Als u de mooiste bezienswaardigheden van de omgeving heeft gezien, wacht uw hond u met alle blijdschap op in de vakantiewoning en kunt u samen de rest van de dag doorbrengen.

Een boekje lezen voor de open haard en uw hond ligt aan uw voeten te genieten van de warmte. Interhome weet hoe belangrijk het is om uw huisdier te kunnen meenemen tijdens de vakantie. Kies uit één van onze vele vakantiehuizen waar honden meer dan welkom zijn.
Geplaatst door: Webmaster op 07:15
Geen reacties, klik hier om te reageren
zaterdag 7 november 2015
Groepsaccommodaties honden welkom
Tags: groepsaccommodatie met hond
Indien u met een groep op vakantie gaat en honden bezitter bent, heeft u vaak het probleem dat de hond niet mee op vakantie mag. Honden zijn in de meeste groepsaccommodaties namelijk niet toegestaan. Gelukkig hebben wij een aantal groepsaccommodaties geselecteerd waar honden wel welkom zijn.
Op onze website unieke groepsaccommodaties kunt u groepsaccommodaties en grote vakantiehuizen selecteren waarbij honden welkom zijn. Zo kunt u een vriendenweekend, familieweekend of groepsreis boeken met overnachting in een groepsaccommodatie terwijl uw hond er ook bij mag zijn.
U boekt uw groepsaccommodatie met hond via de genoemde website online.
Geplaatst door: Webmaster op 08:35
Geen reacties, klik hier om te reageren
 
Nieuwe website boeken vakantie met hond
Tags: honden vakantie, vakantie met hond, vakantieparken met hond
U kunt u via A Vakanties op meerdere manieren een vakantie met hond boeken. Voor een vakantie met hond op een hondvriendelijk vakantiepark bezoekt u onze website Top Vakantieparken.
Voor een kampeervakantie met de hond, is de website honden campings de beste website. Hier vindt u tientallen campings waar honden van harte welkom zij n.
Voor het boeken van een vakantiehuisje of bungalow met hond, bezoekt u de website vakantie met hond. Hier kunt u online een vakantie met hond boeken in onder andere Nederland, Luxemburg, België, Frankrijk, Duitsland, Italië en vele andere honden vakantie landen in Europa. Ook voor een vakantie met meerdere honden.
Geplaatst door: Webmaster op 08:30
Geen reacties, klik hier om te reageren
maandag 8 december 2014
honden vakantiehuizen met omheinde tuin
Tags: belgië, honden vakantie frankrijk, nederland
Honden vakantie plannen en op zoek naar een vakantiehuis met omheinde tuin?

Op de website vakantie met huisdieren hebben we een overzicht gemaakt van vakantiehuizen met omheinde tuin. Of je nu een honden vakantie wil plannen naar Frankrijk, Duitsland, België, Denemarken, Italië of Nederland, een vakantiehuis met omheinde tuin is snel gevonden en geboekt.

Ook voor een vakantie met 2 of 3 honden.

Vakantiehuizen met omheinde tuin.http://www.vakantie-met-huisdieren.nl/content/omheinde-tuin
Geplaatst door: Webmaster op 14:41
donderdag 4 december 2014
Internetten en mailen tijdens je vakantie met hond
Tags: 2e hands laptop, vakantie met hond, wifi
Wie op vakantie met zijn hond gaat, wil natuurlijk kunnen internetten en mailen.

Gelukkig is er op steeds meer vakantieparken en campings gratis wifi beschikbaar.  Ideaal als je een laptop met wifi verbinding hebt.

Heb je geen laptop met wifi verbinding?  Bij de Groene Computershop in Gouda verkopen ze gebruikte computers en laptops met garantie.
Je kunt hier vanaf 150 euro een gebruikte of 2e hands laptop met garantie kopen.
Ze hebben ook een webwinkel.


Geplaatst door: Webmaster op 11:22